9 рецептів салатів з соковитою і хрусткі редиски
Коли з’являються перші свіжі овочі, хочеться готувати і їсти салати кожен день. Цього разу пропонуємо вам варіанти яскравих і смачних салатів з хрусткою редискою. Деякі варіанти салатів можна і на святковий стіл подати (якщо у вас намічається якесь свято). Повірте, після зими салати зі свіжих овочів гості з’їдають дуже швидко. Готуйте з любов’ю!
Салат з пекінської капусти і редиски
ІНГРЕДІЄНТИ:
- Капуста пекінська 300 г
- Редиска – 250 г
- Кріп – 2 гілочки
- Петрушка – 2 гілочки
- Сметана – 2-3 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець – за смаком
Калорійність: 26 кКал
Час приготування: 25 хв.
——–
Салат з редискою і яблуком
ІНГРЕДІЄНТИ:
- Яблуко – 1 шт.
- Редис – 10 шт.
- Листя салату – 5-6 шт.
- Сир – 50 г
- Сік лимона – 1 ч. л.
Заправка:
- Сметана – 2 ст. л.
- Гірчиця французька 1 ч. л.
- Сіль, чорний мелений перець – за смаком
Калорійність: 64 кКал
Час приготування: 20 хв.
——–
Картопляний салат з редькою
ІНГРЕДІЄНТИ:
- Редис – 100 грам;
- Картопля варена – 2-3 шт;
- Петрушка,зелена цибуля – 1 пучок.
Для заправки:
- Соняшникова олія – 4 ст. л;
- Гірчиця в зернах – 1 ч. л;
- Мед – 1 ч. л;
- Лимон(сік) – 1 ст. л;
- Сіль,перець – за смаком.
Калорійність: 132 кКал
Час приготування: 20 хв.
——–
Салат з редису і консервованої кукурудзи
ІНГРЕДІЄНТИ:
- Кукурудза консервована – 0,5 банки (90-100 г)
- Редис – 200 г
- Цибуля зелена – 3 стебла (6-8 г)
- Сметана будь-якої жирності – 3 ст. л.
- Петрушка – 10 г
- Сіль і перець – за смаком
Калорійність: 45 кКал
Час приготування: 10 хв.
——–
Марокканський салат з редису і апельсина
ІНГРЕДІЄНТИ:
- Апельсини – 2 шт.
- Цибуля червона 0. 5 шт.
- Редис – 10 шт.
- Листя салату – 4-6 шт.
- Цукор – за смаком
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Сік лимонний – 1 ст. л.
- Сіль, перець – за смаком
- М’ята – за бажанням
Калорійність: 62 кКал
Час приготування: 40 хв.
——–
Салат з редискою, огірками і сиром
ІНГРЕДІЄНТИ:
- Огірки свіжі – 100 г
- Редиска – 100 г
- Сир зернистий – 100 г
- Зелена цибуля пір’ям – 3-4 шт.
- Сіль, перець – за смаком
Калорійність: 63 кКал
Час приготування: 15 хв.
——–
Салат з редискою, огірком, яйцем і помідором
ІНГРЕДІЄНТИ:
- Редис – 150 г
- Огірок – 1 шт.
- Помідор – 1 шт.
- Яйця – 2 шт.
- Цибуля зелена – 2 шт.
- Кріп, петрушка – по 2 гілочки
- Сметана – 2-3 ст. л.
- Сіль, перець – за смаком
Калорійність: 57 кКал
Час приготування: 20 хв.
——–
Салат з редиски з горошком і яйцем
ІНГРЕДІЄНТИ:
- Редис – 250 г
- Яйця – 2 шт.
- Горошок – 100 г
- Цибуля зелена – 2 шт.
- Листя салату – 1-2 шт.
- Сіль, перець – за смаком
- Оливкова олія – 3-4 ст. л.
Калорійність: 149 кКал
Час приготування: 20 хв.
——–
Салат з редиски з майонезом
ІНГРЕДІЄНТИ:
- Редька – 200 г
- Майонез – 40 г
- Зелена цибуля – 7 г
- Кріп – 4 г
- Сіль, чорний перець – за смаком
Калорійність: 116 кКал
Час приготування: 15 хв.